Trade.com

Review score: 4.7/5
Screenshot 1
  • Gereguleerde Broker
  • Verbeterde Klantenservice
  • Min. deposit $100
  • Verschillende handelsaccounts
Aanmelden
CFD-service. 71.36% verliest geld
71.36% van de investeerders verliest geld bij het handelen met CFD’s bij deze broker. Overweeg daarom of u het geld kunt missen en investeer nooit geld dat u nodig hebt.

Voordelen

  • Gereguleerde Broker
  • Verbeterde Klantenservice
  • Min. deposit $100
  • Verschillende keuzes uit handelsaccounts

Nadelen

  • Spreads zijn non-competitive
Broker Trade.com
Website URL www.trade.com
Opgericht 2014
Hoofdkantoor Cyprus
Support Nummer +44 203 150 0204
Support Types Mail, Telefoon, Chat
Talen Nederlands, Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Russisch, Frans, Portugees, Grieks, Arabisch, Pools, Chinees, Bulgaars, Hongaars, Roemeens, Slowaaks
Trading Platform MT4|Webtrader|Mobiel
Minimale 1ste Storting $100
Minimaal Trade Bedrag $10
Leverage 1:30
Gratis Demo Account Open Demo
Gereguleerd Yes
Gereguleerd CySEC
Account Types Basic, Klassiek Account, Gouden Account, Platinum Account
Stortingsmethoden CreditCard, Neteller, PayPal, Skrill, Bankoverschrijving
Opnamemethoden CreditCard, Neteller, PayPal, Skrill, Bankoverschrijving
Aantal Assets 2100+
Mobiel Trading Yes
Tablet Trading Yes
Algehele Score 94/100

Trade.com review: kies zelf uw spreads

Trade.com is een van de vele broker die actief is op het internet. Dagelijks loggen duizenden mensen over heel de wereld in om gebruik te maken van de mogelijkheden van het platform. Dat is goed te verklaren wanneer u kijkt naar de opties. U kunt verschillende platformen gebruiken, u kiest zelf voor vaste of flexibele spreads en de hele website is beschikbaar in het Nederlands. Daarnaast zijn er veel instrumenten waar u in kunt investeren, met dagelijks nieuws en analyses voor de mensen die meer storten dan de minimale eerste storting van € 100.

TRADE.com is een handelsnaam die wordt beheerd door Leadcapital Markets Ltd, die is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission, licentienummer 227/14. Kantooradres: Strovolos, 128 – 130 Limassol Avenue, Office 301, 3e verdieping, CY 2015, Nicosia, Cyprus. De CySEC-licentie is niet iets om direct gelukkig van te worden, maar het betekent wel dat uw rekening beschermd is tot een waarde van € 20.000 en dat uw tegoeden gescheiden bewaard moeten blijven bij de broker.

Trade.com handelsaccounts


Net als bij veel andere brokers kunt u verschillende soorten accounts openen bij Trade.com. Trade.com biedt 4 verschillende handelsaccounts aan, Basic, Classic, Gold en Platinum. Daarnaast biedt Trade.com ook een gratis demo account aan, zo kunt u strategieën uitproberen en het platform leren kennen. Het account dat u kiest, is afhankelijk van de storting die u doet. De minimale storting is € 100 en met een hefboom van maximaal 1:30 is het mogelijk om risico te spreiden, maar niet met veel ruimte. Kiest u voor een storting van € 2500 dan kunt u een klassiek account openen. U krijgt dan ook toegang tot webinars, een accountmanager en seminars voor meer informatie rond het handelen en beleggen.

Wilt u een gouden account, dan is een storting van € 10.000 vereist. U krijgt dan ook premium analyses op dagelijkse basis en toegang tot Trading Central. Stort u meer dan € 50.000, dan krijgt u ook toegang tot premium klantenservice.

Het is niet altijd nodig om direct het volledige bedrag te storten. Bij het upgraden van het account wordt namelijk niet gekeken naar de laatste storting. De manager kijkt naar de omvang van uw account. Hebt u € 2500 gestort en bijzonder goede posities ingenomen en besluit u nog eens € 2500 te storten om zo over de € 10.000 te komen, ook dan kunt u aanspraak maken op een gouden account bij Trade.com.

Bezoek Trade.com

Trade.com handelsplatformen

Bij Trade.com hebt u drie mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is het handelen met een demoaccount. Zoals bij alle brokers raden we dit ten zeerste aan. Op die manier kunt u namelijk gebruikmaken van het platform van Trade.com, dat vrij weinig onder doet voor de andere professionele platformen. U ziet wat de mogelijkheden zijn, welke assets beschikbaar zijn en hoe alles precies werkt, nog voordat u een storting moet doen. En het is nog volledig gratis te gebruiken ook nog.

Wilt u met echt geld handelen, dan kunt u gebruikmaken van de Webtrader van Trade.com. Dit is een platform dat in de browser gebruikt wordt, er zijn dus geen downloads of installaties nodig. Het platform is volledig in het Nederlands, maar u kunt geen toevoegingen aan het platform aanbrengen, zoals u wel kunt bij MetaTrader 4.

Daarom biedt Trade.com ook ondersteuning voor MT4, zodat de ervaren handelaren hun eigen uitbreidingen en software kunnen gebruiken om posities te openen en te sluiten op de markt. Hier is geen extra software voor nodig, wat een groot voordeel is: de ondersteuning wordt geboden vanuit Trade.com zelf namelijk.

U kunt ook met mobiele apparaten handelen bij Trade.com. De aanwijzingen voor zowel Android als iOS vindt u op de website. Download applicaties van brokers alleen via een betrouwbare bron, bij voorkeur vanaf de website van de broker zelf.

Trade.com promoties en bonussen

Trade.com is een serieuze broker en heeft in het verleden al een boete gehad (een relatief kleine) van de CySEC. De broker biedt geen bonussen aan en houdt zich aan de regelgeving. Overigens raden we per definitie af om een broker te kiezen aan de hand van een bonus. Er zijn andere elementen die veel belangrijker zijn omdat u hier wel dagelijks mee te maken krijgt bij het openen van posities. Zoals de spreads en de kosten.

Trade.com commissies en spreads

Op het gebied van de spreads is het even opletten. Wanneer u gebruikmaakt van MT4, betaalt u minstens 3 pips spread op EUR/USD. Op zich geen probleem, maar wanneer u dezelfde positie inneemt op de webtrader van Trade.com, begint de spread bij 1.90 pip. Het verschil tussen AUD/USD op MetaTrader en de webtrader is ook een volledige pip. Goed om in de gaten te houden dus.

Ook wordt er overnight gerekend, maar alle informatie staat keurig opgesomd op de website zodat u precies weet waar u voor kiest.

Op het gebied van de CFD’s op aandelen is het verhaal anders. Hier is geen commissie, maar alleen spreads die beginnen bij een minimale waarde. Kijken we naar aandelen in Aegon, dan is de minimale spread 0.02. Altice staat op 0.01 euro en Heineken op 0.20 euro. Hefbomen op deze aandelen zijn 1:5 of 1:30, afhankelijk van de markt en het aandeel dat u kiest bij het innemen van een positie bij Trade.com.

De spreads zijn relatief hoog op MT4 en liggen dichter bij de gemiddelde spreads op het eigen platform. Belangrijk is dat u betere spreads krijgt wanneer u grotere posities inneemt en dat variabele spreads laag uit kunnen vallen wanneer de markt in uw voordeel beweegt.

Trade.com storten en opnemen

U kunt geld storten op veel manieren bij Trade.com. U kunt kiezen voor Visa, voor Mastercard, maar ook Skrill, Neteller en bankoverschrijving staan in de lijst met mogelijkheden. Kaartbetalingen zijn samen met Skrill en Neteller het snelst en worden binnen enkele minuten verwerkt. Denkt u eraan dat u direct de benodigde papieren meestuurt naar de managers?

Voordat er een uitbetaling gedaan kan worden, moet uw identiteit bevestigd worden. Dat heeft niets met deze broker te maken, het is de wettelijke eis. U stuurt daarom een kopie van uw paspoort of en bewijs van adres, zoals een recente stroomrekening. Uitbetalingen worden doorgaans snel verwerkt.

Een uitbetaling via de bank kan vijf werkdagen duren nadat deze verwerkt is, de andere methodes zijn sneller. Over de exacte verwerkingstijden van de betaalopdrachten is niets bekend, gemiddeld duurt dit maximaal drie werkdagen.

Klantenservice

Bij de klantenservice is het even opletten. De klantenservice is de volledige tijd geopend dat u kunt handelen op de markt (met uitzondering van cryptovaluta want die stoppen nooit). Dit betekent dat de support opent op zondagavond 22:00 uur en sluit om vrijdag 22:00 uur. U kunt een mail sturen, de live chat gebruiken en u kunt het telefoonnummer bellen dat op de website staat (Nederland: +31 858 880 716).

Negatieve ervaring van gebruikers van het platform met betrekking tot de klantenservice, bedoelen de accountmanagers die in het verleden actief waren bij Trade.com. Ziet u een ervaring die begint met hoe vaak de klantenservice belt op een dag? Dan worden hier de managers bedoeld die niet langer op deze manier actief zijn. De klantenservice belt u nooit op, tenzij u hier zelf om vraagt.

Moet ik een account aanmaken bij Trade.com?

Trade.com is een brede broker met verschillende platformen en veel mogelijkheden. U kunt direct posities innemen op het demoaccount om te kijken of dit een broker is die bij u past. We raden het gebruik van het demoaccount in alle gevallen aan, ongeacht of u een nieuwe handelaar bent of een professional.

Elk platform van elke broker is namelijk anders. Hoewel MT4 wel ondersteund wordt door Trade.com, is het handige optie: u betaalt meer spread op MT4 en het eigen platform van Trade.com is volledig in het Nederlands te gebruiken. Het nadeel: u kunt niet zelf aanpassingen doen aan het platform, wat u wel kunt bij MT4.

Er zijn verschillende accountgroottes, maar de minimale storting is € 100. Om een hoger level te krijgen, kunt u extra geld storten of proberen een deel van het verschil te verdienen door winst te maken met de posities. U weet dan ook dat u er verstandig aan doet om een volgende stap te zetten. We raden aan om goed te kijken naar de voordelen van elk account voordat u een storting doet.

Bepaalde elementen kunnen praktisch zijn voor handelaren, maar dat betekent lang niet altijd dat u hier ook gebruik van wilt maken. Trade.com heeft een licentie van CySEC, uw tegoeden zijn beschermd tot een maximale waarde van € 20.000 en de broker moet zich aan de regels houden om de licentie te behouden.

Aanmelden
CFD-service. 71.36% verliest geld
Dit is een onbetaalde, oprechte en onafhankelijke review geschreven door de redactie van ForexInformatie.com.
Copyright © 2019. All Rights Reserved. Forexinformatie.com
Facebook
Twitter
YouTube