Binary Options

Attentie aan alle Nederlandse bezoekers! Helaas zijn Binaire opties niet meer toegestaan in de EU. Binaire opties zijn een financieel product en hebben lange tijd in de belangstelling gestaan. Op dit moment mogen binaire opties niet aangeboden worden onder de licenties binnen de Europese Unie. Dit heeft vooral te maken met ervaringen uit het verleden en de betrouwbaarheid. Wilt u handelen in financiële producten, dan kunt u kijken naar onder andere Forex en andere assets. Door te kiezen voor CFD trading kiest u voor een soortgelijke manier van handelen maar dan via gereguleerde producten waarbij de EU-regel- en wetgeving wel van toepassing is. Zo weet u zeker dat u op elk moment veilig en vertrouwd kunt handelen. Lees meer..

Binaire opties zijn in feite niets anders dan een speculatie over de koersveranderingen binnen een bepaalde tijd. Het ‘binaire’ karakter van deze opties is gemakkelijk te verklaren: u maakt winst of u maakt verlies. Hoeveel winst of verlies u maakt, staat in tegenstelling tot CFD’s altijd van tevoren vast. U bepaalt dit zelf in het contract dat u opstelt met de broker. Het gaat als volgt:

 • U kiest een bepaalde onderliggende asset, zoals de goudprijs;
 • U kiest een bedrag dat u in wilt leggen en ziet direct de mogelijke winst;
 • U kiest een looptijd (expiratietijd) voor de optie aan de hand van de mogelijkheden van de broker;
 • U kiest voor een put (prijsdaling) of call (prijsstijging);
 • Het contract wordt opgesteld.

Aan het einde van de looptijd wordt gekeken of de koers van de onderliggende waarde inderdaad hoger of lager is komen te staan. Vervolgens krijgt u, afhankelijk van uw inleg en het soort optie, de winst uitgekeerd, of u bent de volledige inleg kwijt wanneer uw voorspelling onjuist was.

Naast putopties en callopties zijn er tegenwoordig nog meer alternatieven, maar de aard van deze binaire opties is gelijk aan het proces dat hierboven beschreven is. Onzeker over de werking van een bepaalde optie bij een binary options broker? Zoek dan eerst naar informatie voordat u geld inlegt.

Hoe kiest u een binary broker?

U kunt zelf geen binaire opties kopen of maken. Het zijn contracten die afgesloten moeten worden met een externe partij en in dit geval is dat de binary broker. Er zijn wereldwijd honderden websites die u kunt gebruiken. En dat maakt het niet makkelijk. Voordat u kiest voor een binaire optie broker is het verstandig om te kijken welke licentie deze broker heeft. Zijn er ervaringen te vinden van andere handelaren? Hoe betrouwbaar is de naam van de website, wordt deze naam veel genoemd op de verschillende fora met een positieve klank?

Wanneer u een rijtje betrouwbare binary brokers gevonden hebt, dan kunt u echt aan de slag. Het is goed om te realiseren dat er geen beste binary broker is. Ook niet voor Nederlanders. De keuze voor een broker is namelijk altijd een persoonlijke keuze. U kiest een platform waar u met uw kapitaal wilt gaan handelen. Dat kan soms hele avonden zijn, een bepaald weekend, of even snel tussendoor. Daarom wilt u een platform kiezen dat bij u past en waar u gemakkelijk mee kunt werken. Wilt u een breed scala aan mogelijkheden hebben bij het handelen in binaire opties? Let dan vooral op de assets die aangeboden worden. Hoe meer assets er zijn, hoe groter de kans is dat u gebruik kunt maken van de signalen om u heen (zoals nieuws over een stijgende goudprijs).

Er zijn verschillende andere elementen die u kunt bekijken wanneer u geen keuze kunt maken:

 • De minimale stortingseis om een handelsaccount te openen;
 • De vraag of er een demoaccount is dat u kunt gebruiken;
 • De vraag of er acties, bonussen en wedstrijden zijn;
 • De stortingsmogelijkheden die aangeboden worden;
 • De uitbetalingspercentages op de opties die geplaatst kunnen worden bij de broker;
 • De vraag of er een mobiele applicatie is voor handelen onderweg;
 • De uitstraling van de website en het gebruiksgemak tijdens het navigeren.

Hoe werken binary option brokers?

Binary option brokers waren in het begin helemaal niet geschikt voor de beginnende handelaren. Zij hadden stortingseisen van duizenden euro’s en waren gericht op de bovenzijde van de markt. Toen bleek dat er veel meer interesse was in het middensegment, hebben de binary option brokers de grenzen verlaagd zodat meer mensen deel kunnen nemen aan de handel. Vaak kunt u met een paar tientjes al beginnen met handelen. En u kunt bij de binaire opties nooit meer geld verliezen dan u ingelegd hebt.

Maar hoe werkt een broker nou precies? De broker maakt gebruik van de actuele koerswaarden bij het opstellen van de contracten. Bij een succesvolle positie door een handelaar, keert de broker tussen de 70 en 85 procent uit. Legt u bijvoorbeeld € 10 in, dan krijgt u dus tussen de € 17 en € 18,50 uitbetaald (u krijgt uiteraard uw inleg ook terug). Was uw positie onjuist, dan krijgt u in de meeste gevallen niets uitgekeerd (er zijn brokers die een klein percentage uitbetalen bij verlies, maar deze keren dan ook minder uit bij winsten).

U kunt dus geen 100% winst maken, maar wel 100% verlies. Dat lijkt oneerlijk, maar wanneer u hier verder naar kijkt, valt dit sterk mee. U betaalt geen spread en geen commissie immers, en u plaatst zélf het contract omdat u een bepaalde marktbeweging gezien hebt waarmee u winst wilt maken. Omdat u bewust inzet aan de hand van een beweging of nieuwsbericht en zelf de looptijd kiest, is het onwaarschijnlijk dat u 50% kans hebt op winst. De kans op winst is groter en dat haalt een groot gedeelte van het brokervoordeel weg. Het kleine voordeel ‘voor het huis’ dat overblijft wordt gebruikt om de website live te houden, de klantenservice te bemannen en bonussen en wedstrijden mogelijk te maken op het platform.

Wat moet u weten over Binary Options Signals?

Binary Options Signals, oftewel signalen voor binaire opties in het Nederlands, zijn een hulpmiddel voor de handelaar. Er zijn veel manieren waarop de signalen opgebouwd kunnen zijn. In veel gevallen zijn zij een combinatie van menselijk handelen samen met de invloed van bots die bewegingen monitoren en op basis hiervan voorspellingen doen. Is het handig om te gebruiken? Dat ligt eraan. Het kan zo zijn dat u weinig tijd hebt om alle markten, het nieuws en de bewegingen in de gaten te houden. Met alle mogelijke onderliggende assets waarop binaire opties gebouwd kunnen worden, gaat hier ook veel tijd in zitten. De binary options signals geven de handelaar een richting aan waarop ingezet kan worden.

U kunt ervoor kiezen om de signalen blind te volgen. Zeker wanneer er een slagingspercentage van 70% of meer verbonden is aan de provider van de signalen. U kunt er ook voor kiezen om aan de hand van de signalen eerst een eigen onderzoek te doen naar de waarschijnlijkheid. Daar is wel een flink nadeel bij: wanneer u veel tijd nodig hebt om te kijken naar de markt of het nieuws, kan het zo zijn dat het signaal niet langer winst op zal leveren. U vist dan achter het net en ziet dat u winst had kunnen maken.

Een aantal overwegingen die u mee kunt nemen:

 • Binary Options Signals hebben vaak een achtergrond met handelaren, gedragspatronen en algoritmes. Dat betekent een waarschijnlijkheidsfactor, maar biedt geen garanties;
 • Signalen zijn aanwijzingen, het zijn geen verplichtingen;
 • Investeer nooit meer dan uw risicomanagement toestaat, ook niet wanneer u signalen wilt volgen;
 • Handelen op basis van signalen haalt de eigen voorkeur en willekeurigheid van een beginnende handelaar weg;
 • Signalen voor binaire opties zijn meestal niet gratis – en goede binary options signals kunnen ook niet gratis zijn omdat er software gebruikt moet worden.

Hoe voorkomt u fraude bij binaire opties?

U hebt ongetwijfeld gelezen over fraude, oplichting en scam bij het handelen in binaire opties. Dat is een groot nadeel aan deze markt. Op plekken waar veel geld rondgaat, zijn altijd mensen actief die niet de beste bedoelingen hebben. Gelukkig kunt u hier redelijk wat tegen doen bij het handelen in binaire opties. En alle stappen die u moet zetten, zet u bij het kiezen van een binaire optie broker. Daar komt namelijk de meeste fraude voor. We raden u aan om te kijken naar de volgende punten:

 • Heeft de website een veilige verbinding?
 • Zijn de teksten op de website foutloos en meertalig?
 • Is er een licentie op de website weergegeven?
 • Kunt u zonder moeite achterhalen hoeveel assets en mogelijkheden er zijn?
 • Zijn er veel stortingsmogelijkheden, of alleen obscure methoden?
 • Kunt u de klantenservice bereiken zónder dat u eerst een account aan moet maken?
 • Zijn de reacties over deze broker op het internet overwegend positief of negatief?

Wanneer u een betrouwbare broker gevonden hebt, is de kans op fraude direct een stuk kleiner. Vergelijk de brokers daarom altijd eerst op betrouwbaarheid en de mogelijkheden, en niet op mogelijkheden om eventuele bonussen te krijgen. Wanneer u opgelicht bent, kunt u de bonus immers ook wel vergeten.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn binaire opties en hoe zijn binaire opties anders dan ‘traditionele’ opties. Bij binaire opties hebben we het over het voorspellen van een bepaalde gebeurtenis. De variabele van een binaire optie kan slechts twee, elkaar volledig uitsluitende waarden aannemen. Denk bijvoorbeeld aan Nee of Ja, Waar of Niet Waar. Binaire opties hebben een onderliggend financieel instrument. Dat kan een valuta zijn, maar ook stoffen als goud en olie. Daarnaast staat een binaire optie los van het daadwerkelijke product. U hoeft dus geen product te leveren en krijgt ook geen product geleverd. De vraag is dan ook “gaat het onderliggende product omhoog of omlaag?” Als u goed kunt voorspellen is het mogelijk met binaire opties geld te verdienen.
Met een binaire optie kiest u of een onderliggend financieel instrument meer waar gaat worden of juist minder waard gaat worden. Bij een binaire optie heeft u vooraf bepaalt hoe lang u op die optie wilt speculeren. U bepaalt simpelweg of er binnen een bepaalde tijd een onderliggend financieel instrument in waarde gaat dalen of stijgen. Zodra u bepaalt hoeveel u wilt inzetten en voor hoe lang u de optie vastlegt ziet u wat uw inzet kan opleveren op het moment dat u de juiste uitkomst heeft gekozen. Daarom is het ook met binaire opties mogelijk een behoorlijk hoog rendement te garanderen in een korte tijd.
Bij een binaire optie neemt u een soort van financiële optie. In tegenstelling tot een gewone optie betaalt een digitale optie of niets uit, of een vast bedrag. Het maakt dus niet uit hoeveel uw onderliggend financieel instrument stijgt, u krijgt sowieso uitbetaalt als u het goed heeft. In tegenstelling tot traditionele opties wordt u zelf nooit eigenaar van het onderliggend financieel instrument. Dit zorgt ervoor dat investeerders snel kunnen schakelen en ook snel kunnen bepalen of een binaire optie interessant is. Door op de markt te anticiperen is het mogelijk om veel geld te verdienen met een binaire optie handel, zeker als het onderliggend financieel instrument redelijk volatiel is.
Binaire opties zijn voor veel mensen een omstreden onderwerp. Het is echt wel belangrijk om een duidelijk en scherp beeld te hebben van wat binaire opties wel zijn en wat ze niet zijn. Een binaire optie is simpel: of u kiest ervoor dat een bepaalde koers omhoog gaat of u kiest ervoor dat de koers omlaag gaat. Voor sommige mensen is dat meer gokken en minder echt financieel onderbouwt. Mensen zeggen dat je geen kennis nodig hebt om geld te verdienen met binaire opties, maar een goed onderbouwde keuze zal natuurlijk wel vaak winnen van simpelweg ‘gokken’ zoals sommige mensen het noemen.
Het is voor ons als persoon niet mogelijk om gelijk in te zetten op binaire opties, daarom moeten we een broker vinden die gemachtigd is om dit te doen. Als we echter online gaan kijken dan merken we al snel dat er een veelvoud van brokers beschikbaar zijn. Daarom is het belangrijk de juiste te bepalen. U stemt met deze broker af waar u precies een binaire optie op wilt nemen, spreekt een bepaald bedrag af en vanaf dat moment dat u een betaling heeft gedaan bent u feitelijk de trotse eigenaar van een binaire optie. Dat is de snelle en gemakkelijke manier van binaire opties nemen.
U zult als investeerder binaire opties niet simpelweg tegenkomen op de optiebeurs. De reden dat dit niet mogelijk is voor binaire opties is omdat binaire opties volledig virtueel worden verhandeld. Daarom is het belangrijk om een broker te vinden die u niet alleen vertrouwd maar ook kan inspelen op de constant veranderende markt. Het is belangrijk u bepaalde criteria hanteert voordat u voor een broker kiest. Bijvoorbeeld hoeveel geld u moet storten, welke stortingsmogelijkheden de broker hanteert en of de manier waarop de broker u informatie aanbiedt ook echt aansluit bij uw persoonlijke voorkeur. Dat is de beste manier om een goede broker te vinden voor binaire opties.
Copyright © 2019. All Rights Reserved. Forexinformatie.com
Facebook